понедельник, 15 декабря 2014 г.

З історії кабінету-центру практичної психології і соціальної роботи


Посади практичних психологів закладів освіти Рівненської області були введенні у січні 1991 р. У 1993 р. було створено кабінет психолого-педагогічних проблем освіти при обласному інституті підвищення кваліфікації вчителів. Для практичних психологів стало можливим проходження курсів підвищення кваліфікації, участь у роботі семінарів та конференцій, інших формах роботи системи післядипломної освіти.
Кабінет-центр практичної психології і соціальної роботи створено на базі кабінету психолого-педагогічних проблем освіти у січні 2001 року. Створення центру стало важливим кроком у розвитку психологічної служби системи освіти області. Це дозволило надати нового змісту фаховому зростанню практичних психологів та педагогів, створити єдиний інформаційно-консультативний простір з питань практичної психології і соціальної педагогіки.
30 січня 2002 року на базі обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся І з’їзд психологів і соціальних педагогів Рівненської області. Працівники психологічної служби області на форумі одні з перших в Україні обговорили основні досягнення, проблеми першого10-річчя функціонування служби та визначили подальші перспективи.
Сьогодні в центрі працюють:
Методист: Абрамович Тетяна Вікторівна

1 комментарий: