понедельник, 15 декабря 2014 г.

Кабінет-центр практичної психології і соціальної роботи - структурний підрозділ інституту післядипломної педагогічної освіти


  Шановні колеги!
У зв’язку зі складною соціально-політичною ситуацією в нашій державі та психологічними проблемами, які можуть виникнути в учнів, педагогів, батьків внаслідок пережитого стресу, пропонуємо пакет методичних матеріалів, які можуть бути використані працівниками психологічної служби для здійснення профілактичної, реабілітаційної, консультативної роботи як у межах навчального закладу, так і на засадах волонтерської соціально-психологічної діяльності. 


       
Надання соціально-психологічної допомоги для багатьох працівників психологічної служби є новим видом діяльності. Тому, фахівці Українського НМЦ практичної психології і соціальної роботи разом з фахівцями» ряду громадських організацій, підготували методичні рекомендації

«Соціально-педагогічна та психологічна робота з дітьми у конфліктний та постконфліктний період»(завантажити тут)
  
Матеріали посібника рекомендовано використати під час здійснення соціально-психологічної роботи в період переживання соціально-політичних конфліктних та постконфліктних ситуацій. Окрему увагу приділено роботі з педагогічними працівниками та батьками.

На сайті Жіночого консорціуму України можна скачати ряд корисних матеріалів ( http://wcu-network.org.ua/defence-rights/publications). Зокрема, як допомогти дітям пережити лихо: поради для батьків та Як допомогти дітям пережити лихо: поради для вчителів.

Освітній простір сьогодні, як ніколи, потребує Вашого здорового глузду, професійного співчуття і тепла Ваших сердець!

Подолаємо кризу разом! 

Комментариев нет:

Отправить комментарий